Opis produktu

Szczegóły

Marianne Kaltenbach (znana niemiecka dziennikarka i autorka książek kucharskich, prowadząca własną szkołę gotowania) i Friedrich Wilhelm Ehlert (kuchmistrz, autor znakomitych książek kucharskich) polecają swoją SZKOŁĘ GOTOWANIA zarówno tym, którzy niewiele wiedzą o sztuce kulinarnej, jak również wszystkim chcącym doskonalić posiadane umiejętności. Autorzy objaśniają zasady zdrowego żywienia, podają informacje o podstawowych produktach i ich przygotowaniu, a także zastosowaniu nowoczesnego sprzętu gospodarstwa domowego. 12 rozdziałów książki zawiera proste przepisy oraz ich urozmaicone kombinacje, tak aby można było ulubioną potrawę podać na co dzień i od święta (...) A co począć, gdy się nie uda? Autorzy SZKOŁY GOTOWANIA poświęcili cały rozdział \"pomocy w nagłych wypadkach\" i niepowodzeniach kulinarnych. Z tą książką gotowanie przestaje być codziennym męczącym obowiązkiem, a staje się przyjemnością! (Nota Wydawcy)

Informacje dodatkowe

Informacje dodatkowe

Kod H02244
Autor Kaltenbach Marianne, Ehlert Friedrich Wilhelm
Wydawca Wydawnictwo Dolnośląskie
Rok wydania 1993
Język wydania polski
ISBN 83-7023-310-4
Oprawa twarda
Liczba stron 312
Format 24x29,5
Stan techniczny dobry, dedykacja naniesiona na karcie tytułowej

Reviews

Napisz własną opinię

Piszesz o: Szkoła gotowania

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Oceń produkt